2009. május 26.

solitude

Nem tudom, miért lett rossz kedvem. Látom a sok boldog embert, a szerelmet és nem vagyok irigy. Mégis, azt hiszem, szeretnék a helyükben lenni. Emlékszem, amikor én voltam ilyen állapotban, volt, hogy viszonozták, volt, hogy nem, de az érzés mindig megmaradt. És talán csak az hiányzik. Hiányzik az, hogy úgy érezzem, van miért felkelni reggel. De nem érzek semmit. Jólesik mosolyogni, mert olyankor elfelejtem, hogy nincs kire. Tudom, hogy nem úgy tűnik, de utálok panaszkodni. Talán arctalanul könnyebb. Közvetve. Lina a szememre vetette, hogy elzárkózom előle. Megszoktam. A barátok dolga nem az, hogy szomorúságban és boldogságban egymás mellett legyenek? Ha boldogok, nem akarom elrontani, amúgy pedig... minek bonyolítsam tovább az életüket? Van elég bajuk nélkülem is.

2009. május 25.

Szerelem

Az a szerelem, amikor azt mondod egy srácnak, hogy jó a pólója, és aztán ő mindennap azt veszi fel.

Fav

2009. május 23.

Naplózás

Tegnap este ünnepeltünk. Volt vízipipa, zene, pia, csocsó és jó társaság, egy szóval semmi sem hiányzott egy jó estéhez. Jó sokat röhögtünk, és valamiért fáj a könyököm, de már nem tudom, mit csináltam vele. Viszont Lináék jól csocsóznak, ezt be kellett látnom, és mivel én nem tudok, meg szerintem Nóri se, ezért kicsit elvertek minket. Nem baj, a srácoktól sorra kaptuk a pénzt, úgyhogy egy halom meccset játszottunk. Aztán megismertük Dani új csaját, aki aranyos, úgyhogy legnagyobb sajnálatomra nem utálhatom többet. Ez baj. Mindegy, majd túlteszem magam rajta. Már lassanként a nyári terveink is körvonalazódnak, június harmadik hetében, aztán júliusban megyünk Balatonra, először Feri szülinapját ünnepeljük, aztán meg csakúgy, mert az jó. Augusztus második hetében Csehország, június utolsó hetében meg vagy Róma, vagy munka. Attól függ, még eldöntöm. Ha nem megyek el anyámékkal, akkor egy hétig én viszem az ovit, ha elmegyek, akkor meg egy hétig be leszünk zárva. Majd meglátjuk. Valamikor a jogsit is el kellene kezdeni, ráadásul még azt sem tudom, a szülinapomat hogy ünnepeljük meg. Hm, asszem elkanyarodtam a tegnap estétől. Az új pincércsaj halál jó fej, mondjuk, minket már ismer, miután állandóan lent lógunk, szóval már ritkábban kérdez vissza, hogy "Milyet?", mert tudja, hogy mit szoktunk inni. Csak a lányoktól szokta kérdezgetni, mert ők nem söröznek, persze én kivétel vagyok. Anyám szerint női hormonokat kéne szednem, hogy végre úgy viselkedjek, mint egy lány, de szerintem már ez sem segítene rajtam. Ugyanis ez gyári hiba, aztán meg csak tetézték a dolgot, úgyhogy sajnálom, én vagyok A Haver, aki nem lány, de nem is fiú, csak úgy van. Höhh, na erre hímezzetek szemfedőt! :D

2009. május 21.

Az én menyasszonyom

Mit bánom én, ha utcasarkok rongya,
De elkisérjen egész a síromba.

Álljon előmbe izzó, forró nyárban:
„Téged szeretlek, Te vagy, akit vártam.”

Legyen kirugdalt, kitagadott, céda,
Csak a szivébe láthassak be néha.

Ha vad viharban átkozódva állunk:
Együtt roskadjon, törjön össze lábunk.

Ha egy-egy órán megtelik a lelkünk:
Üdvöt, gyönyört csak egymás ajkán leljünk.

Ha ott fetrengek lenn, az utcaporba:
Boruljon rám és óvjon átkarolva.

Tisztító, szent tűz hogyha általéget:
Szárnyaljuk együtt bé a mindenséget.

Mindig csókoljon, egyformán szeressen:
Könnyben, piszokban, szenvedésben, szennyben.

Amiben minden álmom semmivé lett,
Hozza vissza Ő: legyen Ő az Élet.

Kifestett arcát angyalarcnak látom:
A lelkem lenne: életem, halálom.

Szétzúzva minden kőtáblát és láncot,
Holtig kacagnók a nyüzsgő világot.

Együtt kacagnánk végső búcsút intve,
Meghalnánk együtt, egymást istenítve.

Meghalnánk, mondván:
„Bűn és szenny az élet,
Ketten voltunk csak tiszták, hófehérek.”

2009. május 18.

Language exam

255.5/300 = 85%
Jó vagyok, vagy jó vagyok?

2009. május 11.

And I hope you're satisfied...

Now I'm ready to close my eyes...


Come on

So missed up I want you here
In my room I want you here
Now we are gonna be face to face
And I lay right down in my favourite place

Now I wanna be your dog
Now I wanna be your dog
Now I wanna be your dog
Now I wanna be your dog

Come on

Now I'm ready to close my eyes
Now I'm ready to close my mind
Now I'm ready to feel your hand
And loose my heart in the burning sand

Now I wanna be your dog
Now I wanna be your dog
Now I wanna be your dog
Now I wanna be your dog

2009. május 8.

Unalom

Történjen már valami!

2009. május 7.

Helena


Ha! You may think I'm a hardhearted black sock, but underneath this dark woolly exterior is a naked pink foot.

Valentine

My mum always said: "It's a dog-eat-dog world, son. You get them before they get you. Eat your greens. Stop embarrassing me in front of the neighbors. Maybe it would best if you leave home and never come back!" She wasn't even my real mum. She bought me from a man.

2009. május 4.

2009. május 3.

2009. május 2.

music



Nemsokára befejezem a Coffee Prince-t. Ez szomorú, de vigasztal, hogy még hátra van öt teljes rész, ami azt jelenti, hogy több, mint öt órán keresztül nézhetem még. Persze, az OST-ot továbbra is rongyosra hallgatom, ráadásul végre lejött a Rilo Kiley discography és a Dear Cloud eddigi két albuma is szépen jövöget. Arashi discography is lent van, pont 24 órába telne az egészet végighallgatni, egyszer nekiülök, csak már így is tele vagyok olyan zenékkel, amikre még nem volt időm. Majd behozom a lemaradást, yakusoku.

2009. május 1.