2009. október 30.

Hmm

Jó sűrű hetem volt/van/lesz. Azt reméltem, hogy végre nekiállhatok tételeket kidolgozni (annál is inkább, mert hétfőn le kell adnom őket), de már csak két napom van hátra és még elő se vettem a töri cuccomat. A hét elején lustáztam, szerdán Ancsiztam, tegnap Sirius + mozi, ma Kék Yuk, holnap Corvintető, vasárnap alvás. Holnap napközben már tényleg tanulni fogok, akkor végre lesz időm. Azt csinálom, mint az utolsó pillanatokban mindig: lecuccolok az ebédlőbe, letakarítom az asztal, berakom Mozart 20-adik zongoraversenyét és már mehet is a megfeszített munka. Igazság szerint nyomás alatt jobban is tudok dolgozni.

2009. október 25.

Chicken-dance

Valahogy nem visz rá a lélek, hogy olyan dolgokról írjak, amik boldoggá tesznek/tettek. Még nem. Viszont elkészült egy videó, amire már június óta vártam. Pontosabban, már készen volt, csak nem sikerült feltenni sehova. Úgyhogy ezt most csakis azért teszem ki, mert szép emlék, mert jó volt, mert a legőrültebb, leglazább, legcsalfább, leglegleg barátomról van szó, aki sokszor segített, ha bele kavarodtam valamibe, amibe nem kellett volna. És mert szeretet rohamom van, mert az élet rövid és kiszámíthatatlan.


2009. október 22.

RIP

Sosem felejtelek el. Nyugodj békében.

2009. október 20.

Abracadabra

Hazafelé

Ma egy újfajta megalázási móddal szembesültem. Vagy ez újfajta csajozási mód inkább? Mégis mit képzel az a srác, aki képes egy kitépett füzetlapot a busz ablakához nyomni, és így kommunikálni velem, aki a másik buszban ül? Az ilyen csakis valami pszichopata állat lehet, vagy valami lúzer, akinek nincs semmi veszteni valója. Vagy ennyire elkorcsosultak volna az ismerkedési módok? Mi van a régi, jól bevált "jó a segged, kő kóla"-val? Vagy a copfhúzkodással? Hja, kérem, az internet korában már az ismerkedés módjai is eltorzultak. De hogy egy busz ablakából...

2009. október 17.

Gólyák

Jajj, annyira jó volt tegnap a gólyaavatás. A mostani elsősök nagyon édesek, ráadásul tisztelettudóbbak, mint a tavalyiak, ami nagy szó. És nyertek a kisbések! Büszke vagyok a friss husokra, nem hoztak szégyent a nevünkre. :)
Imádok mindenkit, de Klemit, Balut, Kodit, Katát és Henit különösen, kis édesek, mindig feldobják a napomat. A tegnapit különösen (L) ^^

2009. október 8.

2009. október 7.

Exam

Nah, a mai nappal a szóbelit is letudtam. Ezentúl már hivatalosan is lóghatok angolról :)

Are you ready to rock?!

2009. október 6.

2009. október 5.

Subarashiki kana kono sekai

Miyavi hét

A múltheti koncert tiszteletére most Miyavi hetet tartok, amolyan minden napra egy klip jelszóval ^^ De csak azokat, amiket játszott koncerten, így se fog mind beleférni az egy hétbe.

2009. október 2.

Miyavi

És én ezt az embert tegnap élőben láttam. Yeaaah ^.^